DE KEUKEN VAN INDIA

DE KEUKEN VAN INDIA Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2120 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Keuken van India. Meer weten? Ontdek meer

16 mei 2022 om 20:52 Was lekker
16 mei 2022 om 12:17 Verrassingsmenu besteld voor twee personen. Was te weinig. Extra kipgerecht bij besteld, maar een groentegerecht gekregen. Geen aanrader, gaan we niet nog een keer bestellen.
15 mei 2022 om 23:02 Heerlijk gegeten!!!
14 mei 2022 om 22:37 Heerlijk eten. Tandoori met naan.
14 mei 2022 om 22:19 Het eten was lekker!
13 mei 2022 om 7:10 Food was tasty and hot but portion is too small
10 mei 2022 om 19:44 Geweldig heerlijk eten! Ook meer dan genoeg voor 2 personen. Zeker een dikke aanrader. Enige mindere was de bezorgtijd van 1,5 uur op een doordeweekse dag.
10 mei 2022 om 0:33 Echt goed eten!!! bezorging was top en vriendelijke bezorger
9 mei 2022 om 11:10 Bezorging duurde lang, maar de welgemeende excuses van de bezorger en het goede eten hebben het goed gemaakt. Aanrader.
7 mei 2022 om 23:38 Ik miste het vlees en kip in de curry. De kip waren maar 5 kleine stukjes en de rund was ook zoiets. Voor de rest de smaken waren lekker maar ik betaal niet alleen voor de saus.
7 mei 2022 om 19:59 Het eten smaakte goed, had alleen het idee dat het vlees wat taaier was. De bezorgtijd vond ik wel erg lang met 1 u 20 min. Je zou de wachttijd eigenlijk moeten zien voordat je bestelt. Dat zou thuisbezorgd eens moeten inbrengen bij de app
7 mei 2022 om 19:40 Eten was lekker. Grote porties en de saus goed gevuld. Alleen het naanbrood viel erg tegen, slap, nauwelijks gebakken en weinig smaak. Eten was nog goed warm toen het bezorgd werd. Bezorging 75 minuten. Ok voor een zaterdagavond.